Információk első kézből – minden településen

2014-01-31

Már pályázhatnak laptopra a Miskolci járás 38 településén élők a Digitális Közösség program keretében. Információt, segítséget helyben is kérhetnek az érdeklődők, hiszen egy-egy napra mindenhová kitelepülnek a projekt munkatársai.

a kitelepülések részletes menetrendje »

Január 27-én, hétfőn megnyílt a Digitális Közösség laptoppályázata a Miskolci járás 38 településén élők előtt. A pályázati dokumentumok kitöltésére és benyújtására február 27-éig épp egy hónap áll rendelkezésükre. Hogy minél inkább megkönnyítsék a pályázni kívánók dolgát, egy-egy napra mindenhová kitelepülnek a Programiroda munkatársai.

– Február 3-án, hétfőn indul a roadshow. Igyekeztünk olyan időpontot találni, amikor diákok, dolgozók is el tudnak jönni hozzánk, így mindig 12-18 óra között várjuk az érdeklődőket. Hogy pontosan hol és mikor találják meg munkatársainkat – hangsúlyozza Bakonyi Zoltán, a Programiroda vezetője.

a kitelepülések részletes menetrendje »

Naponta három településen lesznek jelen az iroda munkatársai, akik minden szükséges információval az érdeklődők rendelkezésére állnak. Kész pályázatokat viszont nem lehet náluk beadni.

– A www.digitalismiskolc.hu oldal kitöltő programjának beépített ellenőrző funkciója segíti a hibátlan beadvány elkészítését. Ha valaki ezt nem tudja igénybe venni, javasoljuk, hogy keresse fel a miskolci Programirodát, ott átnézzük a benyújtandó pályázatot – ajánlja az irodavezető. – Emellett természetesen postán is fel lehet adni a pályázatokat..