Online belépés a Miskolci járás (nem miskolci!) pályázóinak

Érintett települések: Alsózsolca, Arnót, Berzék, Bőcs, Bükkaranyos, Bükkszentkereszt, Emőd, Felsőzsolca, Gesztely, Harsány, Hernádkak, Hernádnémeti, Kisgyőr, Kistokaj, Kondó, Köröm, Mályi, Nyékládháza, Onga, Ónod, Parasznya, Radostyán, Répáshuta, Sajóbábony, Sajóecseg, Sajóhídvég, Sajókápolna, Sajókeresztúr, Sajólád, Sajólászlófalva, Sajópálfala, Sajópetri, Sajósenye, Sajóvámos, Sóstófalva, Szirmabesenyő, Újcsanálos, Varbó


Tisztelt Pályázó!

A sikeres pályázás érdekében az alábbi lépéseket javasoljuk:

 1. Aktiválja regisztrációját, majd jelentkezzen be az online felületre.(Ha elfelejtette jelszavát használja a Jelszó-emlékeztetőt)
 2. A Pályázat kitöltése előtt figyelmesen olvassa el a pdf formátumban letölthető Pályázati felhívást.
 3. A „Kitöltési útmutató” alapján értelemszerűen haladva töltse ki az alábbi adatlapokat:
  1. Pályázati főlap
  2. Nyilatkozatok
  3. Jövedelmek
  4. Pályázó(k)
 1. A szükséges csatolandó dokumentumok feltöltésére az „Igazolások” fül alatt van lehetőség.
 2. A „Beküldés” fül alatt ellenőrizheti, hogy a pályázatban mindent megfelelően töltött-e ki, illetve ezen az oldalon van lehetősége a pályázat beküldésére is.

Sikeres beküldés után a rendszer által generált Igazoló lapot kinyomtatva, a háztartás tagjainak aláírásával juttassa el a Programirodába személyesen vagy postai úton a „Digitális Közösség” 3531 Miskolc, Győri kapu 27. szám alá.


 • Az ONLINE rendszer minden modern böngészőn működik. Javasolt monitorfelbontás legalább 1024x768.
 • Ha nem látja ezen az oldalon a bejelentkező-képernyőt, frissítse böngészőjét a legújabb verziójú változatra, vagy telepítsen egy új böngészőt ( innen letöltheti » ).
 • Ha az ONLINE rendszerben rendellenes, hibás működést tapasztal, kérjük, küldje el nekünk a hiba részletes leírását: levél a webadminisztrátornak ». Köszönjük támogatását!